در چند ماه اخیر حساب های اجاره ای در بانکها و موسسات اعتباری افزایش قابل ملاحظهای داشته است.
این افزایش به دلیل محدودیتهای است که بانک مرکزی برای حسابهای اشخاص و نیز کارتهای بانکی به وجود آورده است.
محدودیت هایی نظیر خرید حداکثر ۵۰ میلیون تومان در روز با کارت های عابر بانک شتابی و نیز صدور چک بانکی در وجه اشخاص مشخص و غیرقابل انتقال بودن آن می باشد.
این محدودیت ها باعث شده برخی از دلالان و سفته بازان دیگر نتوانند همانند سابق خرید و فروش های چند میلیاردی در روز با کارت های عابر بانک و نیز چک های بانکی داشته باشند.
به همین دلیل این افراد مجبورند با پرداخت مبالغی حسابهای اشخاص دیگر را اجاره و با کارتهای عابربانک آنها فعالیت های خود را انجام دهند.
وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در این خصوص به بانکها و موسسات اعتباری اعلام کرده متصدیان بانکی موظف هستند در صورت مشاهده موارد مشکوک حسابهای اجاره ای آن را گزارش کنند.
عدم تناسب سن و شغل صاحب حساب با مبلغ تراکنش ها و یا حجم گردش و نحوه رفتار حساب از جمله دلایلی است که پرسنل بانکها باید به آن حساس شده و در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را گزارش کنند.
همچنین مغایرت زمینه فعالیت و شغل هر فرد که تناسبی با مانده حساب و گردش آن نداشته باشد نیز از دیگر مواردی است که کارمند بانک می تواند موارد مشکوک را گزارش کند.
متصدیان بانکی حساب های اجاره ای را چگونه تشخیص دهند؟
های ,بانک ,بانکی ,حساب ,اجاره ,نیز ,و نیز ,موارد مشکوک ,است که ,اجاره ای ,را گزارش ,مشاهده موارد مشکوک ,صورت مشاهده موارد
درباره این سایت